Ak Partili Adaylara Yoğun İlgi

Gaziantep‘in Araban ilçesini ziyaret eden AK Parti Gaziantep milletvekili adayları Mehmet Erdoğan ile Nejat Koçer, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ak Partili Adaylara Yoğun İlgi
Seçim bürosunda ilçe teşkilatıyla bir araya geldikten sonra İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Şıh Mehmet Ulukök ve Halit Ömeroğlu, Araban Şoförler Odası Başkanı Cengiz Yıldız, Araban Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Murat İlik ve ilçe teşkilatı ile birlikte 12 Haziran‘da yapılacak olan seçim çalışmalarının ilk günü için ilçeye bağlı Eskialtıntaş, Esentepe, Fakılı, Doğan, Aşağı Gözey,

Yukarı Gözey, Taşdeğirmen, Küçüklü, Sarıtepe, Hasanoğlu ve Hisar köylerini dolaşarak köy muhtarları ile vatandaşlardan köylerin sorunlarını dinledi.

Esentepe Köyü ziyaretinde Erdoğan ile Koçer‘i karşılayan Köy Muhtarı Ömer Karataş, köyde kanalizasyon olmadığı için, atık pis suların tamamen köy içerisinde açıktan aktığını belirterek sorunlarına çözüm istedi.

Gaziantep İl Özel İdaresi yetkililerini telefonla arayan milletvekili adayı Mehmet Erdoğan, köyün kanalizasyon sorunun programa alındığını, en kısa zamanda ihalesi yapılıp kazı çalışmalarının başlatılacağını ifade etti.

Erdoğan köy gezilerinde vatandaşlara yaptığı konuşmada, "10 yıl öncesine kadar AK Parti yoktu. 8,5 yıldan beri İ

iktidarda olan AK Parti döneminde ülke genelinde de Araban ve köylerinde de verdiğimiz hizmetler göz önünde. Hükümetimizin çalışmaları ve hizmetleri nedeniyle bugün CHP‘lisi, MHP‘lisi ve diğer partililerin büyük çoğunluğu da artık AK Parti‘ye oy veriyorlar. 12 haziranda yapılacak olan genel seçimlerde de AK Parti‘ye oy verin. Hizmetlerimiz devam etsin. Türkiye‘de istikrar artsın. Hizmet artsın. Sizlerle birlikte bu gün burada olan Araban Şoförler Odası Başkanı Cengiz Yıldız ile Araban Esnaf Kefalet Kredi

Kooperatifi Başkanı Murat İlik de burada bizimle köyleri geziyor. İki oda başkanımızda bize tam destek veriyor. Araban‘da oylarımız her geçen gün artıyor" dedi.

Milletvekili adayı Nejat Koçer de konuşmasında, milletvekili seçildiğinde hizmet etmek için ellerinde geleni yapacağını kaydederek, "Ankara‘da ulusal ve yerel bazda güzel hizmet vermek için elimizden geleni yapacağız. AK Parti hükümeti olarak ülkemize daha güzel hizmetler vereceğiz" diye konuştu.

Koçer daha sonra, çocuklarla bir süre sohbet edip okuldaki derslerini sorup hediye verdi.

Kaynak: İHA