"Ak Parti‘den Kurtulmanın Alternatifi Mhp‘dir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili adayları Seyfettin yılmaz, Cahit Öztok, M. Metanet Çulhaoğlu ve Mehmet Külahlıoğlu, Kamu-Sen’de bir araya gelerek 12 Haziran seçimleri ile ilgili görüşlerini açıkladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili adayları Seyfettin yılmaz, Cahit Öztok, M. Metanet Çulhaoğlu ve Mehmet Külahlıoğlu, Kamu-Sen’de bir araya gelerek 12 Haziran seçimleri ile ilgili görüşlerini açıkladılar.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Kamil Köse‘nin konuşmasından sonra söz alan MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler en doğru anketin seçim sandığı olduğunu belirterek, “AK Parti’den kurtulmanın alternatifi MHP’dir. 12 Haziran seçiminde MHP sürpriz yaparsa hiç kimse şaşırmasın. Çünkü MHP başkanlık sistemine geçilmesine ve Anayasanın ilk üç maddesinin değiştirilmesine karşıdır. Bu nedenle MHP’yi baraj altında bırakmak istiyorlar. Sizlerden talebimiz, ağırlığınızı koyarak bu girişimlere engel olmanızdır.” dedi.

Milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz da konuşmasında, AK Parti iktidarının genel özelliğinin, kanarya sevenler derneğini bile ele geçirmek olduğunu söyledi.

Yılmaz, “9 yıldır güçlü ve acımasız iktidarın baskısına rağmen burada oturuyorsanız, üyelikleriniz devam ediyorsa, sizler zaten bunları aşmışsınız demektir. Kamu Sen’in kuruluşundaki memur sendikacılığı ilkelerini yanı sıra bu milletin değerlerine bağlı duruşunu da biliyorum. Bir takım ufak menfaatler ve korkularla menfaatler karşısında taviz vermek yarın telafisi olmayan duruşları da meydana getirir. Sizler bu mücadeleyi veriyorsunuz ve mücadeleyi artırarak vereceğinizi biliyorum ve burada olan tüm yöneticilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

Milletvekili adayı Cahit Öztok da Kamu–Sen’e ülkenin çok ihtiyacı bulunduğunu ifade ederek, “Bu seçim son seçim olabilir. Bu seçim bir kader seçimidir. Bu iktidar bir dönem daha iktidar olursa, en son görevlerini yerine getirecektir. Buna karşı Türk Milleti uyanık olmak zorundadır” diye konuştu.

Milletvekili Adayı M. Metanet Çulhaoğlu ise Kamu-Sen üyelerinin Türk milletinin meselelerine çok vakıf bir topluluk olduğunu söyledi. Çulhaoglu, MHP iktidarında asla terör örgütü müzakerede bulunmayacaklarını vurgulayarak, “Biz MHP olarak Anayasa’nın değiştirilmesi bile teklif edilemeyecek olan maddelerinin değiştirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Mehmet Külahlıoğlu da kendisinin Kamu-Sen’in kuruluşunda emeği olduğunu belirterek, bir ulu çınar gibi Türkiye’nin en büyük sendikası olan Kamu-Sen’i kutladığını söyledi.