Yankesiciden çarpıcı itiraf

Gaziantep'te hastane asansöründe yankesicilik yaparken yakalanan Erkan Ulaşır'ın polise, "Bu ay sonunda 20 bin TL hedefliyordum" dediği öğrenildi.

Yankesiciden çarpıcı itiraf
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yankesicilik yaparken suçüstü yakalanan ve poliste 29 suç kaydı bulunan 40 yaşındaki Erkan Ulaşır, "Bu ay sonunda 20 bin TL hedefliyordum" dedi. Olay dün Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde meydana geldi.

Şanlıurfa’dan tedavi için Gaziantep’e gelen Mehmet B., Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ikinci kattaki Nöroloji Bölümü’nde asansöre bindi. Aynı asansöre binen Erkan Ulaşır, Mehmet B.’nin asansörden indiği sırada kalabalıktan faydalanarak cebinde bulunan 1315 TL’yi yankesicilik yöntemiyle aldı. Durumu fark eden Mehmet B., suçladığı Erkan Ulaşır ile bir süre boğuştu.

Olayın anlaşılması üzerine çevredekilerin de yardımıyla Erkan Ulaşır etkisiz hale getirilerek olay yerine çağrılan polise teslim edildi.

PARALAR YERE SAÇILDI
Bu arada yaşanan arbede sonrası şüpheli Erkan Ulaşır’ın çaldığı paraları yere düşürme anı hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı. Yankesicilik ve hırsızlık suçlarından 29 suç kaydı bulunan Erkan Ulaşır’ın, yankesicilik yapmak için Adana’dan geldiği ve yakalandıktan sonra polise, "Bu ay sonunda 20 bin TL hedefliyordum" dediği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan şüpheli Ulaşır, Adliye’ye sevk edildi.