Ümit Özlü Başkanlık Görevini Köse’Ye Devretti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Ümit Özlü başkanlık görevini, Deniz Köse’ye devretti.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Ümit Özlü başkanlık görevini, Deniz Köse’ye devretti.

Ak Parti aday adayı olan ve kendi isteği ile başkanlık görevinden ayrılmak istediğini söyleyen Özlü, Yönetim Kurulu kararı ile başkanlık görevini, dernek de düzenlenen sade bir törenle Başkan Yardımcısı Köse’ye bıraktı.

Ümit Özlü, TÜMSİAD Adana Şubesi Kurucusu ve Başkanı olarak 27 Ekim 2006 –13 Mayıs 2011 tarihleri arasında görev yaptı. TÜMSİAD Adana Şubesini markalaştıran ve STK’lar arasında bir numara olmasını sağlayan Özlü, Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü ve Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Sanayici ve İşadamı Ümit Özlü ayrıca, Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği Kurucu Başkanlığı, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler yaptı.

1972 Adana doğumlu olan Deniz Köse ise TÜMSİAD Adana Şubesi kurucu üyesi olup, Başkan Yardımcılığı ve İstişare Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. ABD Virginia George Mason Üniversitesi‘nde, MBA Pazarlama dalında Master yaptı. Oxford Üniversitesi St. Peter’s Koleji’nden; işgücü, para ve piyasalar, Avrupa Pratikleri ve Perspektifleri konularında eğitim aldı.

AK Parti Siyaset Akademisini de bitiren Köse, bir dönem önce Seyhan Belediyesi Meclis üyeliği yaptı. Bu dönemde de Çukurova Belediyesi Meclis üyesi olarak devam ediyor.