Savrunlu Ailesine Veda Yemeği

Kangal İlçe Tarım Müdürlüğü personellerinden Veteriner Hekim Mehmet Savrunlu ve Zeliha Savrunlu için veda yemeği düzenlendi.

Savrunlu Ailesine Veda Yemeği
Yemek sonrası Kaymakam Demirayak Savrunlu ailesine vermiş oldukları hizmettten dolayı birer takdir belgesi verdi. Mehmet ve Zeliha Savrunlu‘nun Şanlıurfa‘ya tayin gitmesi sebebiyle Kaymakamlık tarafından verilen yemeğe, Kaymakam İsmail Demirayak‘ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Recep Uçar, İlçe Tarım Müdürü Murat Kardaş, Yazı İşleri Müdürü Aydın Yıldız, Malmüdürü Duran Salık, Özel İdare Müdürü İbrahim Çıtak ve çok sayıda ilçe tarım personeli katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Tarım Müdürü Murat Kardaş, çok çalışkan ve kuruma gerçekten faydaları olan Mehmet ve Zeliha Savrunlu‘nun ilçeden ayrılıyor olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bundan sonraki hayatlarında aynı başarı ve mutluluğu devam ettirmelerini temenni etti. Daha sonra söz alan Mehmet Savrunlu ise Kangal‘da görev yapmış olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederken burada kurmuş olduğu dostlukları her zaman saygıyla hatırlayacağını söyledi. Son olarak söz alan Kaymakam Demirayak, Mehmet Savrunlu‘nun ilçe tarım bünyesinde başarılı hizmetler sunduğunu, Zeliha Savrunlu‘nun ise Kangal Köpeği Araştırma Merkezi‘nde yararlı çalışmalar yaptığını ifade etti. Kaymakam Demirayak, Savrunlu ailesine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı birer takdir belgesi verdi.

Yemeğe katılanlar Savrunlu ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: İHA