Resim Sergisi İlgi Gördü

Karadeniz Ereğli Kültür Merkezin‘de düzenlenen ve Erdoğan Keskin resim atölyesi öğrencileri tarafından yapılan resimlerin sergilendiği sergi, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Resim Sergisi İlgi Gördü
Sergi‘yi ziyaret eden sanatseverler, yapılan resimlere geçer not vererek ve bazılarını da satın alarak, resim atölyesi öğrencilerine destek verdiler. Yoğun bir ilginin olduğu açılışta, Ereğli halkının sanata ve sanatçıya vermiş olduğu değer, görülmeye değer türdendi.

Karma resimlerin yer aldığı sergide, en çok ilgiyi çekenlerden bir tanesini de, Gazeteci Ayşenur Yaman‘ın yapmış olduğu resimler oluşturdu. Uzun bir süredir profesyonel anlamda resim yaptığı bilinen Yaman‘ın eserleri, katılımcıların da hayli ilgisini çekti. Yaman‘ın yapmış olduğu tablolardan bazılarının, serginin ilk gününde satıldı. Ayşenur Yaman‘ı, Ereğli‘deki resim sergisinde meslektaşları olan Yeni Haber Gazetesi imtiyaz Sahibi Aytekin Seçkin, Akçakoca Sahil Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özdal Alas ve Anadolu Ajansı Muhabiri Tuncay Türkgülü‘de yalnız bırakmadı.

Kaynak: İHA