Müftü Coşkun’A Veda Yemeği Verildi

Ankara’nın Polatlı İlçe Müftülüğü‘nden Mardin İl Müftülüğü‘ne atanan Dursun Ali Coşkun için hizmet verdiği Polatlı Müftülüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.

Ankara’nın Polatlı İlçe Müftülüğü‘nden Mardin İl Müftülüğü‘ne atanan Dursun Ali Coşkun için hizmet verdiği Polatlı Müftülüğü tarafından veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Doç. Dr. Necdet Subaşı, Din İşleri Yüksek Kurul Üyesi Bünyamin Erul, Ankara İl Müftüsü Mustafa Hakkı Özer, Daire müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, yaklaşık 22 aydır ilçe müftüsü ile birlikte çalıştığını söyledi. Bilgin, "Müftümüzü bizler çok seviyoruz. 22 aylık süre boyunca müftü bey kurumunu en iyi şekilde temsil eden halkla ilişkileri mükemmel toplumda bulunan her türlü gruplarla aynı seviyede olarak ilçemizde örnek bir şahsiyet olarak görev yaptı. Müftümüzün Polatlı’dan yükselerek Mardin İl Müftülüğüne atanmasına sevindik. Ancak müftümüzün Polatlı olarak bizler kendisine alışmıştık, vatandaşlarımız alışmıştı, din görevlilerimiz alışmıştı 3,5 yılda ilçe müftülüğümüzü toplum önünde çok iyi bir yere getirdiğini görüyoruz. Bizler müftümüzden memnunduk. Müftümüz de Polatlımızı çok seviyordu. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe çalışan bürokratları misafir ettiklerini, şimdi de uğurladıklarını belirten Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, "Aslında herkesin görevi ne olursa olsun insanlara hizmet etmektir. Eğer anılacaksak, bu vasfımızdan dolayı iz bırakmışsak bununla anılacağız. Dinin yegane yanı sevdirmek ise, önemli yanı dini sevdirmek, din adamını sevdirmek, Müslüman kişi sevdirmek hususunda örnek bir şahsiyet sergiledi. Polatlı’da çok güzel izler bıraktı. Bu şehre emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İl Müftüsü Mustafa Hakkı Özer, "Beden dilinden önce gönül dilini konuşturması adeta hayat felsefesi olan müftümüz Dursun Ali Coşkun hocamız Polatlı’ya atandığı 2008 yılından bu yana her zaman sevgiyi, kardeşliği ön planda tutarak, bir toplum adamı profili ile tüm din görevlilerinin ve tüm Polatlı halkının gönlünde taht kurmuştur." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Dursun Ali Coşkun’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi.