Minik Öğrencileri Sergisi İlgi Gördü

Zonguldak‘ın Alaplı ilçesi Kız Teknik ve Meslek Lisesi Anaokulu öğrencilerinin yaptığı resim ve el işi çalışmalarının yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.

Minik Öğrencileri Sergisi İlgi Gördü
Alaplı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Anaokulu öğrencilerinin yaptığı resim ve el işi çalışmaları okul bahçesinde sergilendi. Minik öğrencilerin sergisi öğretmenler ve velilerin beğenisini kazandı. Alaplı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Anaokulu Öğretmeni Emine ibşiroğlu, sergi ile yaptığı açıklamada “Okulumuza 3-6 yaş öğrencilerimiz gelmektedir. Onların el becerilerini geliştirmek, sosyal uyumlarını sağlamak amacıyla eğitim vermekteyiz. Bu amaçla onların kendi yaptıkları resim ve el işi çalışmalarının yer aldığı bir sergi hazırladık. Çok güzel şeyler çıktı, hepsinin ellerine sağlık hepsini çok seviyoruz ve teşekkür ediyoruz” dedi.

Alaplı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Nizamettin Onatoğlu da, “Okulumuz Anaokulunun öğrencilerinin bugüne kadar yapmış olduğu eserlerinin sergisini açtık. Öğrencilerimiz bir yıl içinde yaptıkları resim ve el işi çalışmalarını sergilediler. Çocukların erken yaşta anaokuluna verilmesi gerektiği bugün burada bir kez daha ortaya çıkmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sergiye Alaplı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Nizamettin Onatoğlu, Okul Müdür Yardımcıları Süleyman Bayraktar, İlhan Usta, Alaplı Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Hüseyin Keskin, Karşıyaka İlköğretim Okulu Müdürü Muhammet Türkoğlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA