Mhp‘den Kaset Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, partileri üzerinde oynanan oyunları hep beraber bozacaklarını belirterek, "Bu işin çivisi çıktı. MHP‘nin olmadığı bir parlamento için özel gayretler var. 12 Haziranda birilerinin hesapları bozulacak" dedi.

MHP‘deki kaset iddiaları ilgili açıklama yapan Büyükataman, genel seçimler öncesi MHP üzerinde oyunlar oynandığını söyledi. Seçim sathı mailine giren Türkiye‘de milleti bu tip lüzumsuz şeylerle meşgul etmenin doğru olmadığını ifade eden Büyükataman, "Bu işin artık çivisi çıktı. Milletin gündeminde iş, aş, işsizlik, yolsuzluk, yoksulluk var. Milletin yönetimine talip olan siyasi parti adaylarının sohbetinde, vatandaş bunları duymayı, görmeyi arzu ediyor. Ama ne yazık ki sanal birtakım gündemler oluşturma

konusunda maharetli olan iktidar partisi, hemen her gün uyguladığı gerginlik stratejisiyle, adeta ‘cambaza bak‘ oyunu icra etmenin çabası içinde. Vatandaşı çok ilgilendirmiyor bu hususlar" diye konuştu.

"MHP İKTİDARIN ALTERNATİFİ"

MHP‘nin iktidarın en büyük alternatifi olduğunu söyleyen Büyükataman, bu seçimlerde birilerinin hesaplarının bozulacağını kaydetti. Büyükataman, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Omurgalı siyaset ortaya koyan tek milliyetçi siyaset oldu. MHP‘nin içinde yer almadığı bir parlamentonun temini, tesisi konusunda özel gayretler var. İşte kaset hadiseleri ortada. Düzmece birtakım kamuoyunu yönlendirme maksatlı anket örneğinde görüldüğü gibi, doğrudan MHP hedefleniyor. Ama aziz milletimiz bu oyunların farkındadır. Bu seçimler birilerinin hesaplarını alt üst edecek mahiyette olacak. Bunun işaretlerini görüyoruz. İnşallah bu oyunları hep beraber bozacağız".

Kaynak: İHA