Kavaklılar Gönüllerince Eğlendi

Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) kuruluşunun 1. yıldönümünü düzenlenen bir geceyle kutladı.

Kavaklılar Gönüllerince Eğlendi
KADEF, kuruluşunun 1. yıldönümünü dolayısıyla Gazi Sosyal Tesisleri‘nde bir yemek düzenledi. Programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve eşi Lütfiye Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, KADEF Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz, KADEF Kadın Kolları Başkanı Müberra Karagöz, muhtarlar, daire amirleri ve KADEF Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Yemeğin ardından Samsunlu ses sanatçısı Havva Güven, hareketli şarkılarıyla Kavaklıları coşturdu.

Gecede konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, KADEF‘in kuruluşundan itibaren büyük bir gelişme kaydettiğini belirterek, Kavaklıların tek çatı altında birleşmesinin onur verici bir durum olduğunu kaydetti.Katılımcılara belediye hizmetlerinden de bahseden Demirtaş, Çöpünüz Altın Olacak, yer altı konteynırı, çok katlı otopark, belediye hizmet binası, araç takip sistemi, personel takip sistemi hakkında bilgi verdi.

“MAHALLE MECLİSLERİ KURULACAK”

Demirtaş, seçim öncesi vaatlerinden birisi olan mahalle meclisi oluşturma çalışmalarına hız verdiklerini söyleyerek, “Mahalle meclislerini oluşturarak halkımızın sorunlarını tespit edip çözüm üreteceğiz. Şuan itibariyle İlkadım ilçesinin tüm mahallelerinde meclis oluşturmak için organize olmuş durumdayız” dedi.

Gecede Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ve KADEF Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz de konuşma yaptı.

Kaynak: İHA