Kürşad Tüzmen'den CHP lideri'ne cevap...

Mavi Marmara baskını İsrail'in Milli Gün Resepsiyonu'na da yansırken, resepsiyona katılan Kürşad Tüzmen de gazetecilerin sorularını cevapladı.

Kürşad Tüzmen'den CHP lideri'ne cevap...
İsrail ve Türkiye arasında kanlı Mavi Marmara baskını nedeniyle gerilen ilişkiler İsrail’in Milli Gün Resepsiyonu’na da yansıdı.

Hükümet kanadından hiç bir katılımın olmamasını, İsrail’in Ankara Büyükelçisi Gabi Levi Türkçe olarak "inşallah iyi olacak" sözleriyle değerlendirdi.

İsrail Büyükelçisi Gabi Levi resepsiyona düşük katılımı, "Biz herkesi davet ettik. Katılıp katılmamaları kendilerine kalmış. Ancak Türkçede dedikleri gibi inşallah iyi olacak" sözleriyle değerlendirdi.

Kürşad Tüzmen’den CHP Lideri’ne Cevap...

Öte yandan resepsiyona katılan Kürşat Tüzmen, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kendisi ve bazı bakanlarla ilgili iddialarını ve gün içinde TOBB Genel Kurulu’ndaki karşılaşmalarını değerlendirdi.

Kürşat Tüzmen Kılıçdaroğlu’na, "25 senelik bürokrasiden sonra 9 sene milletvekilliği, 7 sene bakanlık yaptım. En ufak bir şey duydunuz mu, gördünüz mü?" diye sorduğunu, Kılıçdaroğlu’nun da kendisine hak verdiğini ifade etti.

Tüzmen, Kılıçdaroğlu’nun kendisine "Lafım size değil" dediğini, kendisinin de Kılıçdaroğlu’na "O zaman diğer yerlerde de böyle söyleyin" karşılığını verdiğini aktardı.

Tüzmen, "Açık söyleyeyim Kürşat Tüzmen ismi miting meydanlarında meze olamaz" diye konuştu.

TRT haber