Havaş Yeni Araçlarını Teslim Aldı

Atatürk Havalimanı‘nda taşımacılık hizmeti veren HAVAŞ, Temsa‘dan sipariş ettiği 18 yeni otobüsü törenle teslim aldı. Atatürk Havalimanı‘nda düzenlenen törene HAVAŞ, Temsa ve TAV yetkilileri katıldı.

Törende yaptığı konuşmada 2011 yılına büyük umutlarla girdiklerini ve bu yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği teslimatlarla geleceğe umutlu baktıklarını ifade eden Temsa CEO‘su Tamer Ünlü, "Geçtiğimiz günlerde müşteri ziyareti için bir Avrupa seyahatinde bulundum. Müşterilerimiz ile buluşup birebir sohbet etme imkanı buldum. Gerçekten gurur verici gelişmelere imza attık. Birçok Avrupa kentinde hizmet veren Temsa‘nın ürünleri yakın bir gelecekte Münih ve Roma Belediyelerine hizmet vermeye başlayacak.

Siparişleri alındı. Tamamıyla tüm mühendislerinin el emeği ile üretilen Temsa araçlarımız hızla Avrupa‘ya yayılmaya devam ediyor" dedi.

Temsa olarak işini profesyonelce yapan ve büyük düşünen firmalarla stratejik ortaklık yapmaktan büyük haz aldıklarını belirten Ünlü konuşmasına şöyle devam etti:

"Bunlardan biri de köklü kurumsal yapısıyla TAV ve HAVAŞ‘tır. Bugün burada Sabancı Holding bünyesinde bulunan yerli marka Temsa ve Tav Holding bünyesinde bulunan HAVAŞ‘a 18 adet SAFİR marka aracı teslim ediyoruz. Bu teslimatla birlikte HAVAŞ filosunda Temsa araç sayımız 105‘e ulaşmıştır. Bu mühim rakam hem büyük bir iş birliğinin hem de HAVAŞ ve Temsa‘nın büyük bir aile olduğunun göstergesi niteliğinde. Ülkemize uçak ile gelen turistleri ve diğer yolcuları bir Türk markası olan HAVAŞ yine bir Türk markası

olan Temsa araçlarıyla karşılıyor. TAV‘ı ve HAVAŞ‘ı bir müşteriden öte strateji bir ortak olarak görüyoruz. TAV ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyor ve sürekli gelişen TAV Holding‘e hizmet vermenin gururunu taşıyoruz. Özellikle kısa mesafe yolcu taşımacılığında etkin kullanılan Safir marka araçlarımız, yatırım ve işletme maliyetleri konforlu ve sağlam yapısıyla kullanıcısına maksimum verimlilik sağlıyor" diye konuştu.

HAVAŞ Genel Müdürü Müjdat Yücel ise törende yaptığı konuşmada, şirket olarak yurtdışı adımlarını hızlandırırken, Türkiye‘de de müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını altını çizerek, şunları söyledi:

‘‘Temsa, kendini ürünleriyle birlikte ispat etmiş bir kurum. HAVAŞ ile Temsa‘nın birliktelikleri 1990‘lı yıllara dayanan değerli ve iyi bir işbirliği. 2004 itibariyle ben bu şirketle birlikte oldum. Temel prensibimiz kaliteli, iyi, güvenilir bir ürünü, HAVAŞ‘ın hizmetleriyle bütünleştirerek bu işbirliğini daha farklı bir boyuta taşımaktır. 2004 yılında bu inançla yola çıktık, bugün aynı inançla bu teslimatla birlikte, bu işbiriliği ve karşılıklı güven ilişkimizi çok daha sağlam noktalara taşımaktır.

Temsa‘nın yetkililerine bize gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum".

Geçmişte havaalanlarından şehir merkezlerine taşımacılığın devlet görevi olarak yapıldığını hatırlatan Yücel, ‘‘Bugün bu HAVAŞ tarafından yapılıyor. HAVAŞ markası bugün kamuoyu nezdinde daha tanınır bir duruma geldi. Biz bu ismi hergün daha iyi noktalara götürmek için elimizden geleni sarf ediyoruz. HAVAŞ ‘ın 87 Temsa aracı vardı, bu 18 araçla birlikte 105 araca ulaştık. Yani üçlü haneleri yakaladık, umudumuz ve hayallerimiz işbirliğimizin daha farklı boyutlara ulaşması, büyüyen, gelişen pazarlarda HAVAŞ

ve Temsa‘nın ortak yerini almasıdır‘‘ şeklinde konuştu.

Yolcu konforuna öncelik verdiklerini vurgulayan Yücel, ‘‘Artık insanlar servis sektöründe iyiyi gördükçe daha iyiyi bekliyor. Belki de bizim Temsa ile işbirliğimizin altında yatan temel unsur yolcu beklentilerini daha farklı ölçülerde karşılamak. Kısa mesafeli de olsa, mümkün olduğunca insanları en üst konforda taşımak için uğraşıyoruz. Temsa ile işbirliğimizdeki önemli noktalardan biri de bu. Marka belirlemede bize 24 saat sağlanan teknik servis olanakları da bizim için çok önemli bir unsur. Biz

biliyoruz ki, herhangi bir sıkıntı ile karşılaştığımızda Temsa arkamızda. İşbirliğimiz hayırlı olsun‘‘ dedi.

Kaynak: İHA