Güvercin Sevenler Edremit’Te Buluştu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği tarafından, Edremit Kelebeği Güvercin Dönüş Yarışması, güvercin sergisi ve pilav hayrı düzenlendi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği tarafından, Edremit Kelebeği Güvercin Dönüş Yarışması, güvercin sergisi ve pilav hayrı düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce güvercin meraklısını buluşturan etkinliğe Balıkesir Milletvekili A.Duran Bulut, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, çevre belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, milletvekili adayları ve ilçe protokolüne mensup çok sayıda davetli katıldı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Gürefeoğlu, yaptığı açıklamada, “Gelenek haline gelen yarışmamızı, bu yıl ilk defa bu kadar geniş çaplı bir organizasyonla düzenledik. Türkiye’nin dört bir yanından, yüzlerce davetli ve güvercinsever katıldı. Güvercin dönüş yarışmasında dereceye girenlere, kupa ve çeşitli hediyeler verildi. Emeği geçen arkadaşlarımıza, bizi yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ederim.“ dedi.