Faklı Ülkücülük'ün verdiği süre doldu

Daha önce yayınladıkları gizli kamera görüntüleriyle MHP'de 4 ismin istifasına yol açan 'farklıülkücülük' grubu, partinin 6 isminini daha tehdit etti: Kasetiniz var, istifa edin.

Faklı Ülkücülük'ün verdiği süre doldu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 18 Mayıs saat 10.00'da istifa etmezsen elimizdeki bilgileri açıklayacağız diyen farklıülkücüler o saati beklemedi. Mektup şeklinde kaleme alınan yazıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çok yakın 6 isim daha yayınlandı.

Sitede yayınlanan mektupta “Burada ismi geçen divan üyelerine sesleniyoruz. Bu asla bir tehdit ve şantaj değildir; tehdit ve şantaj bir menfaat karşılığı olur. Bizim tek amacımız hareket ve teşkilatımızı pisliklerden ve liyakatsizlerden temizlemektir. Artık görüntü yayınlamak istemiyoruz. Bu ismi geçenler, eğer kendi iradeleri ile hem partimizden, hem milletvekilliği adaylığından istifa ederlerse onlarla ilgili görüntüleri yayınlamamaya söz veriyoruz. Ama istifa etmemeleri durumunda, herbiri ile ilgili görüntüleri, sırasıyla yayınlayacağımızı kendilerine ve kamuoyuna duyururuz.’ denildi.

Siteden ‘kasetleri olduğu’ duyurulan ve istifaları istenen isimler ise şunlar:
Mehmet Ekici (Genel Başkan Yardımcısı), Osman Çakır (Genel Başkan Yardımcısı), Mustafa Cihan Paçacı (Genel Sekreter), Mehmet Taytak (Başkanlık Divanı Üyesi), Ümit Şafak (Genel Başkan Yardımcısı), Ahmet Deniz Bölükbaşı (Genel Başkan Yardımcısı)