En Acı Teşekkür

Gaziantep‘te öldürülen 5 yaşındaki Fatma‘nın katilinin bulunmasında olayı başından sonuna kadar organize eden Emniyet Müdür Yardımcısı acılı babayı adliye önünde teselli etti.

Pazar günü öğle saatlerinde kaçırılan ve 2 gün sonra cinsel istismara maruz kaldıktan sonra boğularak öldürülen 5 yaşındaki Fatma‘nın katilinin bulunması için harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Murat Dağlı olayın başından sonuna kadar bütün ekipleri organize bir şekilde yönlendirdi. Cinayet gecesi olayla ilgili soruşturmayı bizzat takip eden Emniyet Müdür Yardımcısı Dağlı, sürekli aileyle de görüşerek acılarını paylaştı. Bugün zanlının 16 yaşındaki zanlı V.Y.‘nin adliyeye getirilişi

sırasında baba Zekeriya Demir yine gözyaşlarına hakim olamadı. Adliye önünde acılı baba Zekeriya Demir‘e sarılan Dağlı uzun süre teselli etmeye çalıştı.

Baba Zekeriya Demir, kendisini teselli eden Dağlı‘ya, "Allah sizden razı olsun. Bu acı günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Katilin yakalanması için gece gündüz çalıştınız. Gösterdiğiniz çabadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA