CHP'nin ekonomik programı ülkeyi uçuruma götürür

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli “CHP Kıtlık, Kaos, Kuyruk demektir.” dedi .

CHP'nin ekonomik programı ülkeyi uçuruma götürür
Beyaz TV ekranlarında Ferda Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu ‘Oy Pusulası’na canlı yayın konuğu olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, CHP’ye ilginç bir benzetmede bulundu. CHP’yi “Kıtlık,Kaos,Kuyruk” olarak tanımlayan Gedikli, CHP’nin ekonomik politikalarına ağır sözlerle yüklendi.

YOKSULLUĞU DÜŞÜRDÜK

Ferda Yıldırım’ın sorularını yanıtlayan Bülent Gedikli, Ak Parti’nin ekonomik politikalarına yönelik bilgilerde verdi. 2002 yılında Türkiye’de 19 milyon yoksul olduğunu, bu sayının Ak Parti iktidarında 12 milyon 750 bine kadar düştüğüne dikkat çekerek “Yoksulluk sayısında azalma var. Yoksulluğu kökünden kazıyacak politikaları zaten Ak Parti üretiyor.” dedi.

CHP’NİN PROGRAMI UÇURUMA GÖTÜRÜR

CHP’nin seçim beyannamesinde bulunan ekonomik programı okuduğunu ifade eden Gedikli, bu ekonomik programı ise ‘Felaket’ olarak değerlendirdi. Gedikli, CHP’nin ekonomik programının Türkiye’yi uçuruma götüreceğini anlatarak “Bu kadar açık ve net söylüyorum. CHP’nin ekonomik programı Türkiye’yi uçuruma götürür. Türkiye bu programla Yunanistan, Arjantin olur. Biz istikrar içinde büyümeyi vurguluyoruz ve yoksulluğu çözüyoruz.” diye konuştu.

SAPLA SAMANI KARIŞTIYORLAR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Gedikli “Kılıçdaroğlu kasetle gelmiş, sonra Ecevit’e özenmiş kasket takmış,daha sonra da Gandi’ye özenmiş. Bir söylediğinin tam tersini ertesi gün söylemiş. “Kasket, Kaset,Popülizm solu siyaset” kim ne istiyorsa onu veririm gibi bir siyaset popülist bir siyasettir. Eski günlerin hortlatılmasıdır. Aile sigortasını uygulayınca ekstra bir kaynağa ihtiyaç var. Nerden bulacaksınız diyoruz. Açıklayamıyorlar. Aile sigortası ile Kanalistanbul’u karşılaştırıyorlar. Bunlar sapla samanı karıştırıyorlar.” şeklinde konuştu.

HEPSİ BALON, BOŞ VAAT
Antalya Büyükeşhir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı seçim öncesi boş vaat vermekle suçlayan Gedikli “2 sene önce verdiği sözler var. Antalya Belediye Başkanının verdiği sözlerin büyüğünü bugün CHP Türkiye için veriyor. Bunları hepsi balon, boş vaatlerdir.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE