Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Trabzon‘da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisince Trabzon’da düzenlenecek mitinge katılmak üzere Giresun’dan Trabzon‘a geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisince Trabzon’da düzenlenecek mitinge katılmak üzere Giresun’dan Trabzon‘a geldi.

    Trabzon il sınırında partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Kılıçdaroğlu, Beşikdüzü ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Fiskobirlik‘i yeniden faal duruma getireceklerini ve Karadeniz‘de fındık borsası kuracakları vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu, "Fındık fiyatlarını da her sene temmuz ayında açıklayacağız. Vatandaş fındığını devlete kaç paraya satacağını önceden bilecek. Buna göre piyasa da bu fiyat ölçüsünde şekillenecek." dedi.

Daha sonra Tonya ilçesine gitmek üzere Vakfıkebir‘den geçen Kılıçdaroğlu‘na burada bir fırıncı tarafından üzerinde ‘CHP‘ yazılı bir Trabzon ekmeği ikram edildi.

    Fırına uğrayıp, tereyağı ile birlikte ekmeği tadan Kılıçdaroğlu Tonya‘ya geçerek burada da kendini bekleyen bir grup partiliye de hitap etti.

    Aile sigortası ve 2B yasası ile ilgili seçim vaatlerini yineleyen Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın; ‘kendisi için Merkez Bankası‘ndaki paraya sulanıyor‘ eleştirisine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, eğer bu milletin menfaati için gerek varsa o parayı da harcarım, senin hortumlarının da keserim." cevabı verdi.

    Kılıçdaroğlu, daha sonra Tonya‘da vefat eden Muhammet Bayrak (65) isimli vatandaşın cenaze törenine katılıp, Vakfıkebir‘e gitti. Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Trabzon‘daki mitinge katılmak üzere il merkezine hareket etti.