Bakan Çağlayan‘a "Meczup" Saldırısı

Mersin‘in Erdemli ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten Devlet Bakanı Zafer Çağlayan‘a akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen bir vatandaş saldırı girişiminde bulundu. Bakana yumruk atmak isteyen vatandaş, korumaların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi.

Bakan Çağlayan, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin‘in Erdemli ilçesinde, parti binasından halka hitap etti.

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan, Alevi, Sünni, Hristiyan, Kürt, Laz gibi etnik ve dini ayrımcılık yapmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkesi sevdiklerini belirten Çağlayan, şunları söyledi:

‘‘Bizim tek isteğimiz var, yeter ki, ‘tek dil, tek bayrak‘ desin. Ama bakıyoruz şimdi, bu ülkeyi bölmek isteyenler, çeşitli cambazlıklar yapıyorlar. Hedef de AK Parti. Niye? Çünkü mafyalara hesap sorduk. Devleti, devlet olma sıfatına kavuşturduk. O yüzden AK Parti‘ye karşılar. Birilerinin ayağına bastık. Önceden, ihtilal getirir, ihtilal götürürdü. Ama artık kimse milletin iradesine karşı çıkamaz. Siz kime devam derseniz, o yola devam eder. Ama ben eminim ki; Erdemlili Yörük kardeşlerim 12 Haziran‘da AK Parti için bir tarih yazacaktır.‘‘

Çağlayan, Erdemli‘de esnaf ziyaretlerinde bulundu, sorunları dinledi. 

-SALDIRI GİRİŞİMİ-

Kaynak: AA