Ankara'da Yozgat etkinlikleri

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Yozgat Etkinlikleri"nin açılışını yaptı.

Ankara'da Yozgat etkinlikleri
Atatürk Kültür Merkezi‘nde açılışı yapılan ve 22 Mayıs‘a kadar devam edecek olan Yozgat Etkinlikleri‘nin açılış törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Yozgat Valisi Necati Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve birçok Yozgatlı vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla başlayan etkinliklerde konuşan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, etkinliklerle Ankara‘da Yozgat bakımından bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydetti. Yozgat‘ın tanıtımına katkı sağlamak için bu etkinliklerin gerçekleştirildiğini söyleyen Bakan Çiçek, "Ben bu etkinliğin maksada uygun bir şekilde geçmesini arzu ediyorum. Burada sadece bir kısım sergiler açılmayacak. Yozgat Tarihi, Yozgat Kültürü ve geçmişiyle ilgili bir kısım konular da gündeme gelecektir" dedi.

Seçim çalışmalarından dolayı konuşmasını uzun tutamadığını belirten Çiçek, daha sonraki günlerde eşiyle birlikte gelerek stantları gezeceğini ifade etti. Bakan Cemil Çiçek‘in konuşmasının ardından ise kurdele kesimine geçilerek "Yozgat Etkinlikleri"nin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA