Ak Partili Adaylar Pazar Gezilerinde

AK Parti Kayseri milletvekili adayları, Esenyurt, Yeni Mahalle, Anayurt ve Yıldırım Beyazıt mahallelerindeki pazar yerlerini gezerek esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Ak Partili Adaylar Pazar Gezilerinde
TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, milletvekili adayları Op. Dr. İsmail Tamer ve Dr. Murat Cahit Cıngı, seçim çalışmaları kapsamında pazarları gezdi. Esnaf ve vatandaşın büyük ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunduğu adaylara, her esnaf sattıkları ürünlerden ikram etti. Bazı esnafın çay ikram ettiği adaylar, neşe dolu ziyaretlerde moral depoladı.

Kendisinin eskiden koyu MHP’li olduğunu belirten 40 yaşındaki esnaf Mehmet Taşbaşı, adaylara, “Ben MHP’den geldikten sonra herkes gelir. Şapkamızı koysak kazanırız artık” derken, başka bir pazar esnafı, “Siz gidin yatın, o iş tamam” diye konuştu. Pazarda alışveriş yapan bir vatandaşın, “Ah bir CHP’li denk gelse de konuşsaydım diyordum siz geldiniz, bir şey diyemiyorum” demesi herkesi güldürdü.

“Sizi CHP’li sanıp gidiyordum ama siz gelmişiniz” diyen bir kadın, milletvekili adayı Murat Cahit Cıngı’ya, “CHP’yi sevmiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun hiçbir sözüne inanmıyorum. Mantıksız konuşuyor. Tayyip Erdoğan’a hakaretler hoş değil. Hakaretler bir genel başkana yakışmıyor. Herkese 600 TL vaadine ise inanmıyorum. Ayrıca her şey para değil. MHP’nin ‘biz kömür dağıtmayacağız’ demesi de tuhaf. O zaman siz nesiniz, ne yapmaya çalışıyorsunuz.” diye konuştu. Cıngı, kadına, “Tayyip Erdoğan 600 TL vereceğini söyleseydi inanır mıydınız?” sorusuna “Ben ona inanırım” dedi. Cıngı ise, “İşte fark bu” cevabını verdi.

Kaynak: İHA