Ak Parti Edremit’Teki Seçim Bürosunu Açtı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili adaylarının çalışması için seçim bürosu açtı.

Ak Parti Edremit’Teki Seçim Bürosunu Açtı
AK Parti Balıkesir Milletvekili adaylarının çalışma yapması için ilçenin Menderes Bulvarı üzerindeki eski bina tadilattan geçirildi ve seçim bürosu haline getirildi. Seçim çalışma bürosunun bulunduğu bina ise, AK Parti ve Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleriyle donatıldı. AK Parti Balıkesir 4. Sıra Milletvekili adayı ve eski Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’nun da posterleri asılan seçim bürosunun açılış töreni öğlen saatlerinde gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Milletvekili 1. Sıra Adayı olan A. Edip Uğur, Milletvekili Adayı Ali Aydınlıoğlu, Milletvekili Adayı Tülay Babuşçu, milletvekili Adayı Hilal Demirözer, AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu ve çok sayıda partilinin katıldığı açılış töreninde coşku yaşandı.

Açılış töreni öncesinde konuşan Milletvekili Adayı Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir’in Büyük Şehir Belediyesi olması için AK Parti’nin girişimleri olduğunu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle Edremit’in de il olması için çaba gösterdiklerini açıkladı. Aydınlıoğlu’nun ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir milletvekili ve Milletvekili adayı A. Edip Uğur ise, AK Parti’nin politikalarını anlattı ve seçim öncesinde yersiz vaatler vermediklerine dikkat çekti. Uğur, AK Parti’nin toplumun her kesimine hitap eden demokratik, çağdaş ve milli duyguları yüksek bir parti olduğunu söyleyerek, genel seçimlerde diğer partilere gereken cevabı halkın vereceğini belirtti.

Edip Uğur’un konuşması esnasında araçtan verilen ses tesisatında aksaklık yaşandı ve görevliler aracı daha yakına çekti. Bu esnada, park yeri bulamayan seçim minibüsü kısa süreli caddedeki araç trafiğini olumsuz etkiledi. Yolun kapandığını gören bazı sürücüler korna basarak tepki gösterdi.

Seçim bürosunun açılışını hayır dualarıyla yapan partililer, daha sonra büroyu gezdi ve kendi aralarında sohbet ettiler. Açılış töreni nedeniyle gün boyu seçim bürosu önünde halka lokma hayrı yapıldı.

Kaynak: İHA