Lale Devri 34. Bölüm özeti ve fragmanı

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.

Lale Devri 34. Bölüm özeti ve fragmanı
Lale Devri dizisinin 34. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Çınar sonunda Toprak'a aşkını itiraf etmiştir. Toprak ne yapacağını bilemez ve ondan kaçar. Çınar yine elinde yüzükle kala kalmıştır fakat bu kez vazgeçmeye niyeti yoktur. Yarım kalan konuşmasını yapmayo başaracaktır. Toprak'a yüzüğü veriri ve artık ondan bir cevap beklemektedir. Yeşim, doğacak bebeği için Cansel'le gebelik kursuna başlamıştır ve Kerem'den Toprak'ın Ürgüp'e geri döneceğini öğrenir. Çok mutlu olmuştur.

Sonunda savaşı kazandığından emindir. Zaferini erken ilan eden Yeşim, Toprak'ın Çınar'a evet dediğinden habaersizdir. Çınar ve Toprak'ın ilişkileri resmen başlamıştır ve mutluluktan uçmaktadırlar. Çınar karısı iin hariha bir sürpriz hazırlamaktadır. Toprak'ı oyuna getirme konusunda İkbal'de yardımcı olacaktır. Sürprizlerle dolu gece güne döndüğünde Yeşim bombayı patlatır...

Kayseri’den İstanbul’a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.