CHP bıraktığım CHP değil

CHP İstanbul eski İl Başkanı Berhan Şimşek “CHP benim bıraktığım CHP değil. Vahim bir tablonun ayak seslerini duymaya başlıyoruz.” dedi.

CHP bıraktığım CHP değil
Beyaz Tv ekranlarında usta gazeteci Latif Şimşek’in modere edip Yazgülü Aldoğan ve Nagehan Alçı’nın yorumcu olarak katıldığı Med-Cezir konu ve konukları ile yine gündem yarattı.

IMF Başkanı Strauss-Kahn'ın cinsel taciz yaptığı iddiaları hakkında ki düşüncelerini dile geitren Yazgülü Aldoğan “Bu bir komplo olabilir. Demek ki bir kat görevlisinden bile tahrik olabiliniyormuş.” dedi.

HAYVANSI BİR İÇGÜDÜ
Nagehan Alçı ise canlı yayında erkekleri kızdırabilecek cümleler sarf ederken, moderatör Latif Şimşek bu sözleri bir erkek olarak üstüne alınmadığını söyledi. Alçı, bu gibi durumlarda mantığın devreden çıktığını ifade ederek “Erkeklerin denetleyemedikleri insanın hayvandan ayrılması gereken, mantığı devreye sokması gereken eksik kaldığı durumlar var. Hayvansı bir içgüdü galiba. Erkekler bu kadar pervasızca kontrolü kaybettiklerine göre sistem onlara böyle bir alan açmış.” dedi.

CHP’Yİ HEMEN SATIYORLAR

Med-Cezir’de Konya CHP Milletvekili adayı Durmuş Ali Karamut’un, Dışişleri Bakanı ve AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu için Konyalılar'dan destek vermelerini istemesi de ele alındı. Nagehan Alçı durumu korkunç olarak nitelendirirken “CHP’nin en büyük sorunlarından biride bu. Kendisini arka plana atarak, partilerin iyiye gitmesi için çalışma falan yok. Yani herhangi bir şekilde çıkarlar zedelenince, CHP’liler partiyi hemen satıyorlar. CHP’yi en çok dinamitleyen CHP’lilerin kendisidir. Olacak şey değil.” dedi.

Programa canlı telefonla katılan CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü ise durumu şu cümlelerle değerlendirdi;
“İnanamıyorum. Fıkra gibi bir olay. Herhalde bu akşam itibariyle icabı yapılır. Bu arkadaşı çok zor buldular galiba. Hangi sıradan aday olursa olsun, AKP’den aday olmuş bir vekile oy istemek ne kadar yakışık alır?” dedi.

CHP Bursa milletvekili Onur Öymen ise konuyu şöyle özetledi;
“Bir partinin ilkerini benimsemiyorsan, o partiye girmeyeceksin. Bu arkadaşın sözleri Cumhuriyet Halk Partisi’ni bağlamaz”

CHP BENİM BIRAKTIĞIM CHP DEĞİL
CHP İstanbul eski il başkanı Berhan Şimşek’in gündeminde ise Atatürk’le ilgili sözleri nedeniyle genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli vardı. Şimşek bir partiye üye olmanın, o partinin tüzüğünü ve programlarını kabul etmek anlamına geldiğini ifade ederek “Sena Kaleli bu sözleri söyleyipte, sonradan düzeltme yapılmadıysa gerçekten tehlikeli bir yolculuğa çıkılmış demektir. Herhangi gibi biri CHP’de genel başkan yardımcılığı yapamaz. Parti içerisinde tutarsız bir görüntü var. Yarın CHP PM üyesi ve Milletvekili adayı Fethullah Gülen’in avukatlığına soyunacak, bu vahim tablonun ayak seslerini duymamız gerekiyor. “CHP Benim bıraktığım CHP değil” dedi.

BEYAZ GAZETE