Bakan Eroğlu‘ndan Muhalefete Eleştiri

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, "2002‘de dediler ki, ‘biz Türkiye‘yi yönetemeyeceğiz.‘ Sonra da çekip gittiler. Şimdi aynı kişiler yine diyor ki, ‘Ya ne olur bir kez daha bizi deneyin.‘ Kardeşim, bu millet deneme tahtası mı" dedi.

Bakan Eroğlu‘ndan Muhalefete Eleştiri
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar‘daki seçim ziyaretlerini merkeze bağlı Salar, Sülün ve Değirmenayvalı beldelerinde sürdürdü. Buralarda halkın sevgi gösterilerinin yanı sıra çocukların da yakın ilgisi ile karşılanan Bakan Eroğlu, her gittiği yerde kendisini bekleyen çocuklara hediyeler dağıttı. Salar‘da karpuz şeklinde toplardan dağıtan Bakan Eroğlu, Sülün‘de meyve suyu, Değirmenayvalı‘da ise çikolata dağıttı. Eroğlu‘nun hediyelerini almak isteyen çocuklar, izdiham oluşturdu. Eroğlu,

Türkiye‘nin geleceğinin çocuklara emanet olduğunu, bu yüzden çocukların çok çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Muhalefete gönderme yapan Bakan Eroğlu, 2002 yılındaki ekonomik krizi anımsatarak, "Bu, aslında tamamen kendilerinin yönetememe kriziydi, basiretsiz bir yönetimin neticesiydi. Dediler ki, ‘biz Türkiye‘yi yönetemeyeceğiz.‘ Sonra da çekip gittiler. Şimdi aynı kişiler yine diyor ki, ‘Ya ne olur bir kez daha bizi deneyin.‘ Kardeşim, bu millet deneme tahtası mı? Bu millet, kimin ne yaptığını ne yapacağını biliyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA