Mhp Adayı Öztok’Tan “100 Devlet Sözü” Garantisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Cahit Öztok, Çukurova ilçesinde katıldığı bir toplantıda parti olarak önceliklerinin vatan olduğunu, vatan olmadan hiçbir beşeri değerin anlamı kalmayacağını söyledi.

Mhp Adayı Öztok’Tan “100 Devlet Sözü” Garantisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Cahit Öztok, Çukurova ilçesinde katıldığı bir toplantıda parti olarak önceliklerinin vatan olduğunu, vatan olmadan hiçbir beşeri değerin anlamı kalmayacağını söyledi. Vatanın bölünmez bütünlüğünü her şartta koruyacaklarını söyleyen Öztok, "Bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyen nifak odaklarına bu fırsatı vermeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun bu uğurda mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bağımsız Türkiyemizin vatandaşlarının sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi içinde seçim beyannamemizde açıkça ilan ettiğimiz 100 Devlet sözüyle çözüm üreteceğiz" şeklinde konuştu.

MHP Çukurova İlçe Teşkilatı ile sokak, sokak seçim gezilerini sürdüren MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, Kurttepe Mahallesinde bulunan Çerkez Kıraathanesi’nde vatandaşlarla buluştu. “şimdimi aklınıza geldi” diyerek serzenişte bulunan Öztok ulusal bir gazetede çıkan haberi göstererek AK Parti Hükümetine yüklendi. Engelli vatandaşlar ile ilgili yayınlanan haberde “özürlü ailesine sigorta müjdesi” başlığa dikkat çeken Öztok, “Bu proje MHP’nin projesidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 100 Devlet Sözü başlığı altında yayınladığı seçim beyannamesini okuyan Cahit Öztok, “MHP ile Engeller Kalkacak” projesini anlatarak MHP projesiyle birebir örtüştüğünü söyledi ve ekledi "Biz bu projeyi 2 yıl önce yazıp ortaya koyduk. 4 yıl boyunca bu konuda hiçbir çalışma yapmayan iktidar partisinin aklına seçim sürecine girildiğinde mi aklına geldi. Vatandaşımızın sıkıntılarına ürettiğimiz projeleri kopya çekiliyor ama sadece lafta. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz " dedi. Öztok, “ engelliler vatandaşlarımız için işgücü piyasasına katılımlarını sağlanacak ve onları topluma adapte edecek projemiz 100 Devlet projesi başlığı altında seçim beyannamesi olarak yayınladık. AKP Hükümeti gine bizi şaşırtmayarak 2023 vizyonumuza sahip çıktığı gibi bu projemizi de çaldı" dedi. Vatandaşa Adana gibi Türkiye‘nin de borç batağında olduğunu ifade eden Öztok Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidarı ile huzurlu ve müreffeh bir yaşama geçileceğini bildirdi. Öztok 3 çocuk babası olduğunu söyleyerek " çocuklarımın geleceğini ve benden sonrada Allah‘ın izniyle Yaşayacakları Türkiyemin dönüşü olmayan bir yola girdiğini gördüm ve Milliyetçi Hareket Partisinden aday oldum. Sizlerden oy isterken bunu çocuklarım ve çocuklarınızın geleceği için istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA