İstanbul'da kurumsal oyunlar

Dün İstanbul' da start verilen Uluslararası spor organizasyonu kurumsal oyunlarında bugün, yelken dragon ve halat çekme yarışları yapıldı. Sporcular, hem sportif rekabeti yaşadı hem de güzel bir hafta sonu geçirdi.

İstanbul'da kurumsal oyunlar
Spor Branşlarında Futbol, 1012 kişiyle rekor kırarken, en çok katılımlı diğer spor branşları Dragon Boat 501 kişi, Bowling 405 kişi, Basketbol 347 kişi ve Voleybol 282 kişi olarak sıralanıyor.

Deniz sporları merkezi İstanbul Yelken Kulübü olacak. Burada 157 kişi Platu 25 sınıfı teknelerle yelken basarken 501 kişi de Kalamış Parkı önlerinde düzenlenecek Dragon Boat’ta küreklere asılacak.


KURUMSAL OYUNLAR’DA ÖDÜLLER

İki gün boyunca devam edecek oyunlarda kurum çalışanları bireysel olarak madalyalarla ödüllendirilirken, “Spor Büyük Ödülü” en çok kişiyle katılan firmaya, “Spor Şampiyona Ödülü” her spor branşının şampiyonlarına, “Şampiyona Bölüm Ödülü” her bir yarışma bölümünde oyun puanları en yüksek firmalara, “Medalist Ödülleri” de toplamda en çok madalya kazanan kuruma verilecek.


BİRİNCİLER YURT DIŞINA GİDECEK

İstanbul Corporate Games’de birincilik derecesi elde edenler ise 1988 yılından bu yana her yıl yurt dışında düzenlenen World Corporate Games’e (Dünya Kurumsal Oyunları) ücretsiz katılma şansı elde edecek.

Sportworks tarafından gerçekleştirilen organizasyonun bu yılki bölümünde “resmi bağış kurumu” olarak yer alan Düşler Akademisi de 4 dalda 21 kişiden oluşan fiziksel ve zihinsel engelli çocuklarla bu büyük mücadelede yer alarak sosyal sorumluluk projelerine destek vermek isteyenlerle buluşacak.