Şehidin Kardeşi Dünya Evine Girdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın Kastamonu mitinginden sonra Başbakanlık konvoyuna düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Recep Şahin‘in kardeşi, ailenin daha önce belirttiği gibi bugün Samsun‘un Havza ilçesinde dünya evine girdi.

Şehidin Kardeşi Dünya Evine Girdi
Saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş da düğün törenine gelerek aileyi yalnız bırakmadı. Hüznün hakim olduğu sade bir törenle dünya evine giren Ebru ve Tarık Şahin çiftinin düğün merasimi öncesinde Memduhiye Camii‘nde şehit polis Recep Şahin için mevlit okundu dualar edildi. Mevlit ve düğün merasimine Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Başara, Kastamonu İl Emniyet Müdür

Yardımcısı Oktay Aydın, aynı saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş aileye baş sağlığı diledi ve şehit babası Nuri Şahin‘in elini öptü. Okunan mevlidin ardından davetlilere yemek verildi. Daha sonra konvoy halinde şehidin Memduhiye Mahallesi İğdeli sokağındaki baba evinden aynı mahallede bulunan kız evine polis korteji eşliğinde gelin alınmaya gidildi.

Kız evinde yapılan duanın ardından yine konvoy ile gelin Memduhiye Mahallesi İğdeli sokaktaki eve getirildi.

Kaynak: İHA