Mhp‘nin İlçe Gezileri

MHP Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği ilçe gezileri sürüyor.

Mhp‘nin İlçe Gezileri
Daha önce dört ilçeyi gezen teşkilat başkanları ve milletvekili adayları, bu sefer Tufanbeyli, Saimbeyli ile Feke’yi ziyaret ettiler. Gezilere, İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, merkez ilçe başkanları Mehmet Özcan, Mustafa İzgioğlu, Yusuf Kanlı, Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, İl Genel Meclis Başkanı Ali Adıbelli, bazı il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Geziye, programı müsait olan 9 milletvekili adayı da iştirak etti. Adaylardan Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, Cahit Öztok, Metanet Çulhaoğlu, Türkan Cengiz Yılmaz, Süleyman Şimşir, Mehmet Külahlıoğlu, Gökay Sarılı ve Hamit Yılmaz, gezilerde esnafla, işçiyle, ilçeye gelmiş köylüyle tek tek tokalaşarak sıcak temas kurdu. Ayrıca ev önünde bekleyen kadınlarla sohbet edip hal-hatır soran adaylara balkonlardan yoğun sevgi gösterileri dikkat çekti.

İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat’ın da katıldığı gezilerde MHP’li kadınlar broşür ve gazete dağıttı.

Feke’de ise Karacaoğlan Kültür Merkezi büyük coşkuya sahne oldu. MHP’nin adayları, kucağında çocuklarla gelen kadınların da bulunduğu kalabalıktan yoğun alkış aldı. İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, "Bu gezilerde dikkatimizi çeken en önemli husus şu oldu: Vatandaşlarımızdan ‘Burası tek başına MHP diyor; vaktinizi başka yerlere ayırın’ şeklindeki sıkça duyduğumuz çok samimi tavsiyeleri, yüreğimizi ısıttı. Demek ki vatandaşımız, kirli siyaseti elinin tersiyle itiyor. Demek ki, her türlü fitneye rağmen Türkiye’yi yıkım sürecinden kurtaracak tek partinin MHP olduğunu görüyor artık. Buradan şu sonucu çıkarmak mümkündür; Allah’ın izniyle MHP diğerlerine fark atacak" dedi.

Kaynak: İHA