Bursa‘da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Bursa‘nın İnegöl ilçesinde bir kamyonun çarptığı kamyonetin sürücüsü ve yanındaki kardeşi araçtan atlayarak kurtuldu. Sürücüsü olmayan araç ise halk otobüsüne çarparak durdu.

Bursa‘da Trafik Kazası: 2 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, Bursa istikametinden Ankara‘ya gitmekte olan Mustafa Kemal Engin (47) yönetimindeki 16 JD 559 plakalı kamyon, Ankara istikametinden gelip Avarlar Kavşağı‘ndan Ertuğrulgazi Caddesi‘ne geçmek isteyen Murat Acar (22) yönetimindeki 16 PR 304 plakalı kamyonete çarptı. Yol kenarındaki yeşil alana savrulan kamyonet, aydınlatma direğine çarptı. Kamyonet sürücü Murat Acar ve kardeşi Ertan Acar (15), hareket halindeki kamyonetten atlayarak kendilerini kurtardılar. Sürücü atladıktan sonra yönü

ters yönde değişten kamyonet, Ertuğrulgazi Caddesi‘nden gelip kavşağın İnegöl istikametine dönüş kısmında bekleyen Hüseyin Pekdemir (51) idaresindeki 16 F 2588 plakalı halk otobüsüne yandan çarparak durdu. Yaralanan sürücü Murat Acar ve kardeşi Ertan Acar ise, yoldan geçen vatandaşların ihbarı ile kaza yerine gelen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA