Yağlardan tek seansla kurtulmak mümkün

Liposakşın' a lazer teknolojisi eklendi. Yağ aldırmak, kulak delinmesi kadar kolay hale geldi. Kısa sürede yaptırılabilen ve ağrı sızı vermeyen yöntemin detayları şöyle.

Yağlardan tek seansla kurtulmak mümkün
Lazer liposakşın cihaz sayesinde yağlara tek seansta elveda demek mümkün. Her geçen gün kullanımı daha yaygınlaşan lazer teknolojisi liposakşınla birleşti her yolu deneyip yine de kurtulamadığınız yağları ağrısız sızısız alıp götürdü. Bu cihaz yağ hücrelerini mekanik olarak değil bir enerji vererek parçaladığı için çok daha az bir tramvayla bir takım sonuçları elde etmek mümkün. Böylelikle hastalarda görülen morluk oranı, şişlik oranı belirgin olarak azalıyor.

Lazer liposakşınla karın, kalça, sırt, kol, bel, çene altı bacak kısacası vücudunuzun hemen hemen her bölgesin de ki yağlardan kurtulmak mümkün. Üstelik sistemin uygulandığı bölgenin kesik yapılmadan çoğunluklada lokal anesteziyle uyuşturulması da günlük yaşantıya daha hızlı dönüş sağlıyor. Hatta bu dönüş o kadar hızlı ki öğle arasında “yağ aldırmaya gittim döneceğim” dönemi başlıyor denebilir. Operasyonun süresi de uygulanan bölgenin büyüklüğüne göre değişiyor. 15 dakika süren de oluyor 3 saat sürende.