Kılıçdaroğlu, Mhp Milletvekili Adayına Başarılar Diledi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir‘de partisi tarafından düzenlenecek mitinge katılmak üzere Nevşehir‘den karayolu ile Kırşehir‘e gittiği sırada, Avanos ilçesinin Kalaba beldesinde seçim çalışmalarında bulunan MHP Nevşehir milletvekili adayı Sahir Solmaz‘a seçim yarışında başarılar diledi.

Kılıçdaroğlu, Mhp Milletvekili Adayına Başarılar Diledi
MHP Nevşehir milletvekili adayı Sahir Solmaz, Nevşehir‘in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde seçim çalışması yaptığı sırada, bir grup Kalabalı yurttaş Kırşehir mitingi için karayolundan geçiş yapan CHP seçim otobüsünü durdurdu. Belde merkezinde bir çay bahçesinde CHP Lideri‘ne çay ikram etmek istediklerini söyleyen vatandaşlar Kılıçdaroğlu‘na büyük ilgi gösterirken, seçim çalışmaları nedeniyle Kalaba‘da bulunan MHP Nevşehir milletvekili adayı Sahir Solmaz da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu‘nun elini

sıkarak davete katıldığı için teşekkür etti. MHP Nevşehir milletvekili Solmaz‘ın misafirperverliği karşısında teşekkür eden ve kendisine seçimde başarılar dileyen Kılıçdaroğlu ve CHP‘li Nevşehir milletvekili adayları, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA