Erzincan 2023’E Hazırlanıyor

Erzincan Vizyonunu belirlemek amacıyla 2023 vizyon çalıştayı yapıldı Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma (KUDAKA) tarafından finanse edilen Erzincan Valiliği, KUDAKA ve İktisadi Araştırma Vakfı işbirliğiyle Erzincan gelecek vizyonunu belirlemek için 2023 vizyon çalıştayı gerçekleştirildi.

Erzincan 2023’E Hazırlanıyor
Erzincan Vizyonunu belirlemek amacıyla 2023 vizyon çalıştayı yapıldı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma (KUDAKA) tarafından finanse edilen Erzincan Valiliği, KUDAKA ve İktisadi Araştırma Vakfı işbirliğiyle Erzincan gelecek vizyonunu belirlemek için 2023 vizyon çalıştayı gerçekleştirildi. Erzincan Vali Yardımcısı Adem Keleş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve kurum müdürleri katıldığı programın açılış konuşmasını yapan İktisadi Araştırma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ahmet İncekara bir konuşma yaparak çalıştayın amacını anlatarak Erzincan’ın geleceğini yapılan toplantılarla ne istendiğini ortaya koyacağını vurguladı. Daha sonra Atatürk Üniversitesinden öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Sinan Temurlenk bir konuşma yaptı. Temurlenk; ‘’çalışmalar neticesinde Erzincan’ın 2023 yılına kadar hayata geçirebilmesi beklenen eylemler, planları ortaya koyulacak. Vizyon çalıştayı Erzincan’ın yolunu çizecek. Tarım ve sanayi hizmetleri Erzincan’ın ilerleme yolunda büyük rol oynayacak’’dedi.

Konuşmanın ardından katılımcılara sorular sorularak Erzincan’da nelerin eksik olduğu ve nelerin ihtiyaç duyulduğunu ortaya çıkarıldı.

Kaynak: İHA