Van Belediyesi‘nden Temizlik Kampanyası

Van Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü 2011 sezonunun beşinci temizlik kampanyasını yüzlerce öğrenci ile birlikte gerçekleştirdi.

Van Belediyesi‘nden Temizlik Kampanyası
Geçen yıl önemli bir sosyal sorumluluk projesi geliştirilerek 20 temizlik kampanyası düzenleyen Van Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2011 sezonunun beşinci temizlik kampanyasını da yüzlerce öğrenci ile birlikte gerçekleştirdi. Süphan Mahallesi‘nde bulunan Kahraman Çocuklar İMKB İlköğretim Okulu öğrencilerinin katıldığı kampanyaya Van Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kaval, okul öğretmenleri ve mahalle sakinleri katıldı. Yaklaşık bir saat süren temizlik kampanyası ile ilgili bilgi veren Van Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, bu yıl içerisinde beşinci kampanyayı düzenlediklerini belirterek, bu kampanyaları okulların işbirliği ile yürüttüklerini söyledi. Bu kampanyalarla yaşanılabilinir bir çevre ve farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyleyen Bozyiğit, okul yönetimlerinin kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin böylesi kampanyalarda okul yönetimlerini zorlamalarını isteyen Bozyiğit, yıl içerisinde buna benzer birçok kampanya düzenleyeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA