Polisten 16 Engelliye Tekerlekli Sandalye

Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü "Karayolu Trafik Güvenliği Haftası" nedeniyle 16 engelliye tekerlekli sandalye dağıttı.

Polisten 16 Engelliye Tekerlekli Sandalye
"Karayolu Trafik Güvenliği Haftası" etkinlikleri kapsamında 16 engelli tekerlekli sandalyeye kavuştu. Doğuştan ya da daha sonra tekerlekli sandalyeye mahkum olan ancak maddi imkansızlık nedeniyle tekerlekli sandalye alamayan engelliler polis sayesinde tekerlekli sandalyeye kavuştu. Tekerlekli sandalyeler Trafik Şube Müdürlüğü‘nde düzenlenen törenle engellilere verildi.

Törene Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, İl Jandarma Alay Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Ayhan Karakaş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve çok sayıda polis katıldı.

Kesmez, 68 yaşında tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş Hacı Hüseyin Bal‘a tekerlekli sandalyesini verdi. Bal, tekerlekli sandalye verdiği için Kesmez‘in elini öpmek istedi ancak Kesmez, "Benim elim değil senin elin öpülür" diyerek yaşlı adamın elini öpmeye çalışırken, yaşlı adamın da Kesmez‘in elini öpmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Daha sonra sırasıyla engellilere tekerlekli sandalyeleri dağıtıldı.

Kaynak: İHA