"Pandora‘nın Kutusu Açılacak" Bursa (A.A)

Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi meydana gelen olaylarla ilgili, ‘‘Belki de Pandora‘nın kutusu açılacak‘‘ dedi.

Bursa Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arif Arif Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Valisi Şahabettin Harput‘u makamında ziyaret etti.  

Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz‘ın da bulunduğu ziyarette Özer, 7 Mayıs Cumartesi günü oynanması gereken Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi saha dışında yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Bu olayların Bursa‘ya hiç yakışmadığını dile getiren Özer, valilik ve emniyet müdürlüğünün aldığı tedbirlere de  destek verdiklerini kaydetti.

Bursa Valisi Harput ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, olayları yapanların Bursaspor ile bir alakasının olmadıklarını belirtti. 

Olayların en çok Bursa‘nın ve Bursaspor‘un imajına zarar verdiğini ifade eden Harput, ‘‘Adam eline palayı almış, polise saldırıyor. Devlet niye var? Ne diyor, ‘Neden Beşiktaşlıları alıyorsun?‘ O zaman ‘sen istedin‘ diye kimseyi almayalım. Siz kimsiniz?‘‘ dedi. 

-EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ‘IN KONUŞMASI- 

Kaynak: AA