Erdoğan Bayraktar, Maçka‘da Muhtarları Dinledi

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski başkanı Erdoğan Bayraktar, vatandaşa yapmayacakları şeyleri vaat etmediklerini söyledi.

Erdoğan Bayraktar, Maçka‘da Muhtarları Dinledi
AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski başkanı Erdoğan Bayraktar, vatandaşa yapmayacakları şeyleri vaat etmediklerini söyledi.

    Seçim çalışmalarını Trabzon’da sürdüren Bayraktar, Maçka’da muhtarlarla buluştu. Sümela Oteli’ndeki programa Bayraktar’ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul’dan gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, AK Parti İlçe Başkanı Koray Koçan ve muhtarlar katıldı. Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, muhalefetin yapamayacağı vaatlerde bulunduğunu belirterek, “Biz millete yaptığımızı ve yapacaklarımızı söylüyoruz. Muhalefet gibi olmayacak işleri vaat etmiyoruz. Trabzon’a ne yaptılar, bunu sorgulamak lazım.” dedi.

    Trabzon’u ‘büyükşehir’ ve ‘bütünşehir’ yapacaklarının altını çizen Bayraktar şöyle konuştu: “Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor. Hep birlikte çalışarak Trabzon’u güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz. Trabzon’u bölgesinin yıldızı ve marka şehir yapacağız.”

    Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise Maçka Vadisi’ni turizm vadisi yapacakları sözünü verdi. Gümrükçüoğlu, “Bu vadi turizmin en büyük vadisi olacak. Sizden isteğim Trabzon olarak 6 milletvekilimizi Ankara’ya göndermektir. Ben de bunun karşılığında sizlere söz veriyorum, bir Trabzon daha yapacağıma. Trabzon’a 5 yılın sonunda demir yolu gelecek, havaalanına 3. pisti yapacağız, 700 trilyonluk Kanuni bulvarını tamamlayacağız.” diye konuştu.

    Programın sonunda Bayraktar, muhtarların sorularını cevapladı ve talepleri dinledi. Ardından Maçka’dan Esiroğlu Beldesi’ne geçerek esnafı ziyaret etti. Bayraktar, tek tek esnafı gezerek, 12 Haziran seçimlerinin önemini anlattı ve destek istedi.