Anaokulu Öğrencileri Sergi Açtı

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri el işi ve resim sergisi açtı.

Anaokulu Öğrencileri Sergi Açtı
Okul binasında görücüye çıkan serginin açılışını Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse yaptı. Alaköse açılış öncesinde ‘Monami Resim Yarışması‘nda dereceye giren miniklere madalya ve başarı belgelerini takdim etti. Açılışın ardından sergiyi gezen Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ve katılımcılar, sergiye yer alan eserlere hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Okul öncesi eğitimi önemsediklerini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, "Bu aydan itibaren okul öncesi eğitim kurumlarımız sergi açıyor. Bizim için en önemli eğitim alanı okul öncesidir. Gelecek eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitimde oranı arttırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Okul Müdürü Elif Kutlu ise, "Okulumuza devam eden 300 civarında öğrencinin her birinin iki eseri ve ortak yaptıkları çalışmalar sergilenmektedir. Sergimiz üç gün boyunca açıktır. Öğrencilerimizin yapmış oldukları bu çalışmalar çocuğun ilgi alanlarını ortaya çıkarmak açısından önem taşır. Anaokullarındaki bu tür çalışmalar çocukların becerilerini de geliştirmektedir" dedi.

Kaynak: İHA