Karayolu Trafik Güvenliği Haftası

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri, Adana‘da Vali İlhan Atış ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle start aldı.

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Seyhan Oteli‘nden düzenlenen kokteylde, eğitim çalışmalarına katkıda bulunan kurum ve kuruluşların temsilcilerine plaket verildi. Törene, Vali İlhan Atış‘ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mehmet Özer Güneş, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Kokteylde, Emniyet Genel Müdürlüğü‘nün Türkiye genelinde düzenlediği ‘Trafik‘ konulu Kısa Metrajlı Film Yarışması‘nda birincilik ödülü kazanan Serkan Özyumuşak ait ‘Kaçış" isimli film izlendi.

Her yıl 9-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Trafik Güvenliği Haftası‘nın önemine dikkat çeken Vali Atış, "Trafik bilgi ve bilincinin arttırılması, vatandaşlarımızın ilgisinin trafik güvenliğine yöneltilmesi trafiğin bir kültür, bir yaşam biçimi olduğunun benimsetilmesi amacıyla bu anlamlı haftayı kutluyoruz" dedi.

Kaynak: İHA