Habertürk objektif değil

Bağımsız milletvekili ve gazeteci Hulki Cevizoğlu Habertürk TV'nin objektif olmadığını öne sürerek “ Başka kanallarda burada yaptığım eleştirileri yapmam mümkün değil.Korkuyorlar.” dedi.

Habertürk objektif değil
Beyaz Tv ekranlarında Latif Şimşek’in modere edip, Nagehan Alçı’nın yorumcu olarak katıldığı “Medcezir”e konuk olan gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu, Habertürk TV’ye 3 kere çağrıldığını ancak programlarının iptal olduğunu söyledi.

OBJEKTİF DEĞİLLER
Latif Şimşek’in sorularını yanıtlayan Cevizoğlu, Beyaz TV’nin objektif ve cesur yayıncılık anlayışından övgüyle bahsederek “Başka kanallarda burada yaptığım eleştirileri yapmam mümkün değil korkudan.” dedi. Cevizoğlu, kanal ismi açıklamazken, Latif Şimşek’in ısrarı üzerine Habertürk’ün objektif yayıncılık yapmadığını iddia etti.

ÖĞLEN ÇAĞIRDILAR AKŞAM İPTAL OLDU
Habertürk’e değişik tarihlerde 3 kere davet edildiğini, ancak daha sonra programlarının iptal edildiğini söyleyen Cevizoğlu “Beni 3 kere davet ettiler. Her seferinde de dedim ki; ‘Kanal yöneticilerinin haberi var mı?’ Şaşırdılar ve bana ‘Olur mu öyle şey’ dediler. Ancak öğlen çağırdılar akşam iptal oldu.” diye konuştu.

BEYAZ TV İLK 3’E GİRER
Habertürk TV’de hiçkmiseyle şahsi bir problemi olmadığını söyleyen Cevizoğlu “Benim yolsuzluğu yok,ahlaksızlığım yok. Ama yayına çıkarmıyorlar.” dedi.

Beyaz Tv’nin objektif ve cesur yayıncılık anlayışını da öven Cevizoğlu “Beyaz Tv bazı şeyleri düzeltirse Türkiye’de ilk 3’e girer. Çünkü Türkiye’de adı sanı belli olan bir çok tv korkutulmuş ve yandaş olmaya çalışıyor.” şeklinde konuştu.

Gazeteci Nagehan Alçı ise bahsedilen kanalların başka kanalları yandaş olmakla suçladığını ifade ederek “ Bu kanallar kartlarını açık oynamalı. Objektif olduklarını söyleyip te, böyle şeyler söylemeleri yanlış.” dedi.

BEYAZ GAZETE