Babylon rock party ile veda edecek

Babylon 21 Mayıs'ta yaz tatili için kapanıyor, ama kapanmadan önce sağlam konserler tüm hızıyla devam ediyor. Sezonu rock party kapatacak.

Babylon rock party ile veda edecek
12 Mayıs Perşembe akşamı Cici Kızlar'dan tanıdığımız Bilgen Bengü, Naim Dilmener ve Sarp Dakni ile 45'likler gecesinde. 13 Mayıs Cuma akşamı Berlin'in en önemli elektronik müzik prodüktörlerinden Bpitch Control'un kurucusu Ellen Allien ve aynı plak şirketinden We Love Babylon'da! Cumartesi gecesi ise Amerikalı kült grup Mercury Rev ödüllü Deserter's Song albümünü baştan sona tekrar performe etmek üzere Babylon sahnesine konuk olacak.

16 Mayıs Pazartesi akşamı Social Inclusion Band konserinden sonra 17 Mayıs Salı Be The Band müzik yarışması finali Babylon'da, aynı gece tüm performanslar Radyo Babylon üzerinden de canlı yayınlanacak.

18 Mayıs Çarşamba akşamı alternatif müziğin iki önemli ismi; new wave müziği kendine has eşsiz bir şekilde yorumlayan Brooklyn'li Twin Shadow performansı sonrasında ise yine çok başarılı bir Amerikalı indie rock topluluğu The Walkmen, Babylon sahnesinde olacak. Kaçırılmayacak bir gece. Ertesi gün de tatil.

19 Mayıs Perşembe ise Kanadalı müzisyen Dan Snaith ve arkadaşları, yani Caribou muhteşem bir canlı performans için Babylon'a konuk oluyor. Biletler tükenmek üzere!!! 20 Mayıs Cuma sezonun son Oldies But Goldies'i,

21 Mayıs Cumartesi ise Babylon Rock'n Dark Party ile kapanıyor, Candaş, Cingi ve Ruacan Queen cover'ları eşliğinde Babylon'da, sonrasında ise Mabbas ile Rock Party!