Milletvekili Adayına Deve Sürprizi

Seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri gezen AK Parti Bursa 14. sıra milletvekili adayı Sadettin Cangül, Alaattinbey Mahallesi‘nde deveyle karşılandı.

Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Alaatinbey Mahallesi Alaattinbey Camii‘nde yapılan etkinliğe katılan Cangül, Başbakanın Bursa‘yı 18 kıymetli insana emanet ettiğini ifade ederek, "Başbakanımızın sözlerini birebir uygulamak için elimizden geleni yapıyoruz. Başbakanımız, ‘Sıkılmadık el bırakmayın. Halkın terini, kokusunu hissedin‘ dedi. Bizde bu anlayışla çalışmaya devam ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde, yapmış olduğumuz gezilerde, ziyaretlerde çok olumlu tepkiler alıyoruz. Tabii bu iktidar olmanın getirdiği

avantajlar. Gittiğimiz yerlerde yaptığımız yatırımları anlatıyoruz, eksikliklerimiz varsa onları da tamamlamak için yapacağımız projeleri anlatıyoruz. Ancak bu ilgi bizi rehavete sokmuyor, tam tersine daha fazla çalışmaya sevk ediyor. Milletimiz bizi mahcup etmeyecek. Çünkü yaptığımız hizmetler ortada" dedi.

Mahallelinin kendisini deve ile karşılayacağını bilmediğini ve bunun da kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Cangül, "Deve, kutsal mekanların en güzel hayvanı. Tabii bu hayvan uzun yol seyahatlerinde kullanılıyordu. Bizde uzun bir yola çıktık. Güzel işler yapacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Mahalle sakinleri deveye yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar cep telefonu ile devenin fotoğrafını çekerken, bazıları da çocuklarını devenin üzerine bindirip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA