Milletvekili Adayı Seçmenini Tıraş Etti

Bursa'da, seçim gezisi esnasında bir berberdeki vatandaşı tıraş eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Adayı Cüneyt Karlık, Bursa için hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi.

Milletvekili Adayı Seçmenini Tıraş Etti
Seçim çalışmalarını Osmangazi Bağlarbaşı Mahallesi‘nde sürdüren MHP Milletvekili Adayı Cüneyt Karlık, mahalle esnafı ile görüştü. MHP‘nin seçim beyannamesindeki hedeflerini anlatan Karlık, esnaftan ve vatandaşlardan oy istedi. Sabah namazından gece yarılarına kadar vatandaşlarla görüştüklerini söyleyen Karlık, "Teşkilatımızla birlikte halkımızı ziyaret ettik. İnşallah bu teveccüh sandığa yansıyacak. MHP, 12 Haziran‘da birinci parti olacak. Gece ve gündüz demeden hizmet vermeye hazırız. Vatandaşlarımızın ilgisi bize çalışma azmi veriyor" dedi.

Ziyaret esnasında bir berber dükkanına giren Karlık, vatandaşlarla sohbet etti. Berber koltuğunda tıraş olan Mehmet Akın isimli vatandaşla konuşan Karlık, 12 Haziran seçimleri için oy istedi. Ardından işyeri sahibinin elinden aldığı tıraş fırçası ile Akın‘ı tıraş eden Karlık, seçim ziyaretlerine 12 Haziran‘a kadar devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA