Balık Tutmaya Gitti Boğularak Öldü

Samsun‘un Vezirköprü ilçesindeki Altınkaya Barajına balık tutmaya giden dört arkadaştan biri boğularak hayatını kaybetti.

Samsun‘un Vezirköprü ilçesindeki Altınkaya Barajına balık tutmaya giden dört arkadaştan biri boğularak hayatını kaybetti. Cumartesi akşamı Samsun‘dan Vezirköprü‘ye balık avlamak için giden Mehmet Efe (28), Raşit Kıvdan (32), Kasım Bülbül (20) ve Mehmet Karslıoğlu (29), Altınkaya Barajı Oymaağaç Koyu‘nda gece konakladı. Sabah saatlerinde arkadaşlarını "Hadi kalkın balık oynamaya başladı" diyerek uyandıran Mehmet Karslıoğlu, bir süre sonra ortadan kayboldu. Uykudan kalkan arkadaşları Mehmet

Karslıoğlu‘nu ortalıkta göremeyince çevreyi aramaya başladı. Bir süre etrafı arayan Mehmet Efe, Raşit Kıvdan ve Kasım Bülbül, daha sonra durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Samsun Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği‘ne haber verdi. Vezirköprü‘ye gelen dalgıçlar tarafından Mehmet Karslıoğlu‘nun cesedi Altınkaya Barajından çıkarıldı. Ceset, Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, savcılık tarafından yapılan inceleme sonunda Karslıoğlu‘nun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Samsun Şubesi‘ne sevk edildi. Mehmet Karslıoğu‘nun evli, üç ve beş yaşlarında iki oğlu olduğu öğrenildi.

Samsun‘dan balık tutmak için birlikte geldiği arkadaşları Mehmet Efe, Raşit Kıvdan ve Kasım Bülbül de ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı‘na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA