Polisten Kaçarken Polise Çarptılar

Fatih‘te polisin dur ihtarına uymayan şahıslar ile polis arasında yaşanan kovalamaca, şahısların bir taksiye ve bir polis aracına çarpmasıyla son buldu. Kaza sonrası yakalanan şahıslar polis merkezine götürüldüler.

Edinilen bilgiye göre olay Millet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, F.D.‘nin kullandığı 34 BM 0184 plakalı otomobil Zeytinburnu‘nda polislerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu şahıslar Millet Caddesi‘nde hareket halinde bulunan İzzet Güneş‘in kullandığı 34 TCA 46 plakalı ticari taksiye ve 34 A 80159 plakalı polis aracına çarptılar. Kaza sonrası araçlarını olay yerinde bırakıp kaçmaya çalışan biri çocuk 2 şahıs polis tarafından kıskıvrak

yakalandı. Yakalanan şahıslar dur ihtarını duymadıklarını ve suçsuz olduklarını iddia ettiler. Şüpheli şahıslar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, birbirlerini teselli ettiler.

Şahısların kaçtıkları otomobilde inceleme yapan polis ekipleri boş bira şişeleri buldu. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobil oto kurtarıcı yardımıyla bulunduğu yerden çekilirken, trafik polisleri ise ticari taksi için hasar tespit raporu düzenledi.

Kaynak: İHA