İnşaat Sektörünün Rakipleri Buluştu

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olarak gösterilen inşaat şirketleri, yaşadıkları problemleri çözmek ve yeni açılımlar yapmak için buluştu.

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olarak gösterilen inşaat şirketleri, yaşadıkları problemleri çözmek ve yeni açılımlar yapmak için buluştu.

Güç birliği yapmak amacıyla düzenlenen toplantıya Bursa’da faaliyet gösteren 16 inşaat şirketinin üst düzey yöneticileri ve sahipleri katıldı. Toplantı hakkında bilgiler veren İnşaat 16 Grubu’nun sözcüsü Şener Akkan, sektörü değerlendirerek, gelişimi sağlamak ve katılan 16 firmanın tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi.

Şirketlerin sayısının artması ve içeriğinin değişmesi ile birlikte ticaretin şeklinin değiştiğini vurgulayan Akkan, "Eskiden mal ve hizmet çok değerliydi, çünkü talep fazla arz azdı. Şimdi her şeyin gelişmesinin yanında tüketiciler de bilinçlendi. Bilinçli tüketiciye yönelik olarak farklı ürün ve hizmetlerin oluşturulması gerekmektedir. İşte tam da bu noktada, yeni ürünler ve kaliteli hizmetler üretmek amacıyla bir aradayız." dedi.

Rakip firmaların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan oluşumun herkese örnek olacağını ifade eden Akkan, "Rakip olmak aynı masada oturmaya engel değildir. Birbirimize faydalı olabileceğimizi düşündüğümüz için ve paylaşımlarda bulunmak gayesiyle bir aradayız. Bu toplantı ile sektöre yön vermenin ve fırsatları kaçırmadan tehditleri faydaya çevirmenin yollarını arayacağız." diye konuştu.

Gönlüferah Hotel’de düzenlenen toplantıya, Ali Bostancı Grup Şirket Müdürü Şener Akkan, Real İnşaat Şirket Müdürü Mustafa Ferik, Karadayı Grup Genel Müdürü Murat Karadayı, Cihan Grup Genel Müdürü Yaşar Cihan, Hesapçıoğlu Şirket Müdürü Abdullah Aksu, Korur Yapı Şirket Müdürü Naci Demir, Seban İnşaat Şirket Müdürü Beytullah Güler, Akyüz Ticaret Genel Müdürü Gürhan Akyüz, İzomet Genel Müdürü Cengiz Eker, Ümit Mert Yapı Genel Müdürü Recep Gülşen, Campa Genel Müdürü Turgut Bahar, Vahabaş İnşaat Genel Müdürü Akif Odabaş, Pişkindemirler Şirket Müdürü Savaş Pişkindemir, As Alpaslanlar Şirket Müdürü Kubilay Alpaslan, Birlik Çatı Şirket Müdürü Ramazan Yüksel, Polat Ticaret Şirket Müdürü Atilla Polat katıldı.