Eskişehir Pancart Kooperatifi Başkan Adayı Tarık Ünal:

Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Tarık Ünal, Kooperatif Başkanı Halil Ünal’ın kendisi ile ilgili ortaya attığı sabıka dosyası bulunduğu için aday olamayacağı yönündeki iddiayı yanıtladı.

Eskişehir Pancart Kooperatifi Başkan Adayı Tarık Ünal:
Adli sicil kaydının temiz olduğunu belirten Ünal, “8 Nisan 2011 tarihinde aldığım adli sicil kaydıma bakanlar bu iddianın asılsız olduğunu göreceklerdir" dedi.

Ünal, "Başkan Halil Ünal’ın ise böyle bir araştırma yapmaya dahi ihtiyacı yoktur. Adaylığıma bir engel olmadığını en iyi kendisi bilmektedir. Çünkü başkan seçildiği son kongrede kendisi ile aynı listede seçime katıldık. O kongreden bu yana Halil Ünal’ın başkanlık yaptığı yönetim kurulunun 1. yedek üyesi Tarık Ünal’dır. Yönetimde bir boşalma olması durumunda yönetime girme hakkına sahibim. Bunu herkesten iyi bilen Halil Ünal, bugün seçimi kaybetme telaşıyla asılsız iddialarla kamuoyunu yanıltmaya çalışmaktadır” şeklinde konuştu.

Halil Ünal’ın bilgi ve belgeye dayanmayan bu hakaret dolu açıklamaları için Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu bildiren Ünal, “ Yüce yargının gereğini yapacağına inancım tamdır. Pankobirliğin müfettiş raporlarına dayanarak bugüne kadar sorduğumuz sorulara tatmin edici hiçbir açıklama yapmayan Halil Ünal gündemi değiştirip konuyu çarpıtmaya çalışmaktadır” diye konuştu.

Herkes gibi kendisinin de Eskişehirspor taraftarı olduğunu ifade eden Ünal, "Pancar Kooperatifi başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor‘un arkasına sığınmaya çalışırken bizleri de Eskişehirpsor düşmanı göstermeye çalışıyor. Bizler düşman değiliz. Eskişehirspor için her türlü desteği veriyoruz ve vermeyede hazırız. Eskişehir kamuoyunu ve taraftarını hiç kimse yanıltamaz."

Kaynak: İHA