Alkollü Sürücü Çarptı, Devirdi, Kaçtı

Bursa‘da alkollü oldukları öğrenilen sürücü ve yanındaki arkadaşı, öndeki kamyonete arkadan çarptı. Kamyonetin dengesini kaybederek takla attığını gören şahıslar olay yerinden kaçtı.

Alkollü Sürücü Çarptı, Devirdi, Kaçtı
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Nilüfer ilçesi Yeni Karaman Mahallesi Karaman Metro İstasyonu yanında meydana geldi. İddiaya göre sürücüsü belirlenemeyen 16 CAU plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Samet Y. yönetimindeki 16 BEV 51 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden araç takla attı. Takla atan araç içersinde bulunan sürücü Samet Y. ile birlikte Ahmet K. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi‘nde

tedavi altına alındı.

Kaza sebebi ile İzmir-Bursa karayolu trafiğe kapandı. Kazadan sonra olay yerine gelen polis ekipleri trafiği kontrollü olarak tek şeritten verdi. Kazayı gören meraklı kalabalık ise olan biteni anlamaya çalıştı. Kazaya karışan otomobilin içinde bulunan bira şişeleri ise dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA