Ödemiş Saracoğlu Stadı Modern Bir Görünüme Kavuşuyor

Geçtiğimiz aylarda Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından 10 yıllığına Ödemiş Belediyesi‘ne devredilen Saracoğlu Stadyumu değişim sürüyor. Yıllardır ihtiyaç duyulan elektronik skorboardın ardından şimdi de Ulus Tribünü‘ne Ödemiş Belediyespor‘un renklerini taşıyan kırmızı-lacivert koltuklar monte ediliyor.

Toplam bin 600 adet plastik koltuğun monte edildiği Ulus Tribünü‘nde çalışmaların Pazar günü oynanacak Ödemiş Belediyespor-Salihli Belediyespor BAL maçına kadar tamamlanması beklenirken, Saracoğlu Stadı tribünlerinin modern şekilde koltuklarla kaplanması sporseverlerin uzun yıllardan beri istedikleri tablonun oluşmasını sağladı.

Koltukların yıllardan beri bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin, “Stadımızın Belediyespor‘un renklerindeki koltuklarının tamamlanmasının ardından ikinci hamlemiz aydınlatma olacak. Önce Ulus Tribünü‘nü düzenledik. Şimdi ise Çamlık Tribününü yeniden ele alacağız. Çamlık Tribünü‘nün altındaki dükkanları işlevsel hale getirmek için çeşitli çalışmalar yürütülecek. Çamlık Tribünü‘ne de koltuklar monte edildiğinde stadımız Ödemiş Belediyespor‘un renklerine tamamen bezenecek. 23 Nisan törenleri öncesi tribünlerin çatıları da boyanacak” ifadelerini kullandı.

Saracoğlu Stadı‘nın gece karşılaşmalarına da ev sahipliği yapmasının bir hayal olmadığını da sözlerine ekleyen Keskin, “Koltuklar başladı, aydınlatma yolda. Saracoğlu İzmir‘in ışıklandırmalı birkaç stadından biri haline gelecek. Aynı şu an yıkılmakta olan Ali Sami Yen Stadı‘nda olduğu gibi karşılıklı iki tribünün çatılarına yerleştirilecek projektörler vasıtasıyla stadımız geceleri de ışıl ışıl olacak. Belki de gelecek sezon Ödemiş Belediyespor karşılaşmalarını gece oynayarak kendi adına uzun yıllar sonra bir ilke imza atmış olacak. Ayrıca altyapımız da gece çalışmalarını stadımızda yapabilecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA