Çevre Ve Orman Bakanı Eroğlu Nevşehir‘de

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, son yıllarda bakanlığının destekleri ile birçok alt yapı problemini çözen Nevşehir‘in 5 yıldızlı bir kente dönüştüğünü söyledi.

Bakan Eroğlu, Kırşehir‘deki temaslarını tamamladıktan sonra karayolu ile Nevşehir‘e geldi. Nevşehir‘deki programına ilk olarak valilik ziyareti ile başlayan Bakan Eroğlu, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe belediye başkanları ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Vali Savaş‘tan valilik makamında ildeki projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, Nevşehir‘de son yıllarda yapılan yatırımlarla birçok

alt yapı sorununun çözüldüğünü vurguladı. 2003-2010 yılları arasında bakanlığı tarafından Nevşehir‘e 43 milyon 438 bin TL yatırım yapıldığını vurgulayan Bakan Eroğlu, "Atıksu arıtma tesisi ve katı atık depolama tesisinin yapılması ile birlikte Nevşehir 5 yıldızlı bir kent oldu" diye konuştu.

Bakan Eroğlu‘na ziyaretinin anısına Vali Abdurrahman Savaş tarafından Avanos ilçesindeki çanak atölyelerinde yapılan çini bir vazo hediye edildi. Bakan Eroğlu da görevine yeni başlayan Vali Savaş‘a hediye verdi.

Kaynak: İHA