Bakan Eroğlu, Esnafla Pazarlık Yaptı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Adıyaman‘daki esnaf ziyaretinde müşteri ile esnaf arasında sıkı bir pazarlık yaptı.

Adıyaman Valiliği‘nin ziyaretinin ardından belediyeyi ziyaret eden Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, belediye önünde halk oyunları ekipleri tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, başkanlık makamında Adıyaman için çok önemli olan Havşeri Suyu Projesi ve Katı Atık Tesisi‘yle ilgili Bakan Eroğlu‘na bilgiler verdi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Başkan Necip Büyükaslan‘ın güzel hizmetler yaptığını dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte esnafı ziyaret eden Bakan Eroğlu, esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler etti. Bakan Eroğlu‘nun yanına yaklaşan Fidan korkmaz, işsiz olan kocası Hayri Korkmaz‘a iş istedi, Bakan Eroğlu, kadını korumalarına yönlendirerek yardımcı olunması talimatını verdi. Gölebatmaz Caddesi üzerinde esnafı ziyaret eden ve onlarla sohbet eden Bakan Eroğlu, müşteri ile esnaf arasındaki pazarlığa dahil oldu.

Esnafla pazarlık yapan Bakan Eroğlu, müşterinin alacağı üründe yüzde 20 indirim yapılmasını istedi. Esnafla sıkı pazarlığa soyunan Bakan Eroğlu, kendisinin tuhafiye- konfeksiyon işlerinde babasının yanında çalıştığını dile getirdi, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tarafından kendisine hediye edilen havluyu, bayan müşterilere hediye etti.

Adıyaman‘ın meşhur çiğ köftesi ikram edilen Bakan Eroğlu, cadde boyunca her gördüğü esnafa selam verdi.

Cadde üzerinde karşılaştığı çocuklara kendisini tanıyıp tanımadığını soran Bakan Eroğlu‘nu bazı çocuklar tanırken, bazıları tanımadı.

Gölebatmaz ve Gölbaşı caddelerinde dolaşan Bakan Veysel Eroğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı‘na çıktı. Burada partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Eroğlu, partililere yapılan hizmetlerin halka anlatılmasını istedi.

Eroğlu, "Vatandaşlarla kucaklaşarak onların gönüllerini kazanmalıyız. Sadece hizmet yapmak yetmiyor, gönül almak da gerekiyor. Hizmeti yapacağız, gönlü de alacağız. Hizmetlerimizi mutlaka anlatmamız lazım. 70 sente muhtaç olan bir Türkiye‘den bugün bu seviyelerdeyiz. Özellikle bayanlara hizmetlerimizi anlatacağız. Sandıklara sahip çıkacağız. Sandıklara sahip çıkmazsak sonuç boş olur. Sandıktan hiç kimsenin oy çalmasına müsaade etmeyeceğiz. 12 haziranda da bu yola devam edeceğiz" dedi.

Bakan Veysel Eroğlu, daha sonra helikopterle Şanlıurfa iline hareket etti.

Kaynak: İHA